Платете се да пишувате

Заработете пари создавајќи уникатна содржина за платформи за стриминг. Напишете написи и добијте пари за секое прегледување. Користете ја нашата платформа за да објавувате статии и стории од вашиот секојдневен живот. Чекаме текстописци и плаќаме за содржина!

Е платформа за стриминг каде корисниците споделуваат одлични написи, слики и видеа, лансираат потоци, се среќаваат со пријатели и разговараат Ние бараме талентирани автори подготвени да создадат свои уникатни содржини.

Ние плаќаме за секој преглед на вашата публикација и дозволуваме објави за кои плаќаат корисниците. Може да добиете до 0,04 УСД за преглед.

Заработете пари пишувајќи на Интернет

Користете го целиот потенцијал на платформата за да заработите пари. Сите патишта за монетизација се отворени за вас: објавувајте бесплатни статии и заработувајте преку прегледи или направете ја вашата содржина платена за корисниците. Можете исто така да добиете пасивен приход преку нашата придружна програма

Платете се за читање

Плаќање за гледање објави. Плаќаме за секои 50 прегледи на содржината бесплатно за корисниците.

Поднесување расказ

Награда за поканување на текстописци. Поканете други автори на нашата платформа и добијте 10% награда од нивниот приход.

Платете се за пишување

Монетизација на текст преку претплати. Создадете ексклузивна содржина и направете ја достапна преку претплата. Поставете ја цената на месечната претплата.

Каде да доставите раскази за пари

Монетизација преку сообраќај на пребарувач. Придружете се на придружната програма, поканете ги корисниците на веб-страница и добијте 30% од нивните купувања на платформата.

Пишување раскази

Разновидна содржина е добредојдена. Сега активно промовираме објави за хумор, спорт, компјутерски игри, еспорт, коспеј и аниме, девојки, готвење, слики и стрипови.

Издавач на кратки раскази

Висококвалитетни објави ви помагаат да заработите повеќе. Ангажирачка слика или видео и привлечен, детален опис привлекуваат повеќе прегледи и ги зголемуваат приходите на авторот

Заработете пари пишувајќи на Интернет

Лесно се вадат пари. Минималната сума за повлекување е 10 американски долари. Повлечете пари на сметки на Visa или Mastercard, PayPal, Yoomoney, QIWI паричник, Sepa или Bitsafe или креирајте фактура (сметка за плаќање).

Мислите дека е премногу добра работа?
Проверете не сега и платете се да пишувате денес!