Bayar untuk menulis

Dapatkan wang dengan membuat kandungan unik untuk platform streaming. Tulis artikel dan dapatkan wang untuk setiap paparan. Gunakan platform kami untuk menyiarkan artikel dan cerita dari kehidupan seharian anda. Kami sedang menunggu penyalin dan membayar kandungan!

Merupakan platform streaming di mana pengguna berkongsi artikel, gambar dan video yang menarik, melancarkan aliran, bertemu rakan dan berbual. Kami mencari pengarang berbakat yang siap untuk membuat kandungan unik mereka sendiri.

Kami membayar untuk setiap paparan penerbitan anda dan membenarkan siaran yang pengguna bayar. Anda boleh mendapatkan sehingga $ 0.04 untuk paparan.

Menjana wang dalam talian

Gunakan semua potensi platform untuk mendapatkan wang. Semua jalan pengewangan terbuka untuk anda: siarkan artikel percuma dan dapatkan melalui tontonan atau buat kandungan anda dibayar untuk pengguna. Anda juga boleh menerima pendapatan pasif melalui program afiliasi kami

Bayar untuk membaca

Bayaran untuk melihat siaran. Kami membayar setiap 50 paparan kandungan percuma untuk pengguna.

Mengemukakan cerpen

Ganjaran kerana menjemput penulis iklan. Jemput penulis lain ke platform kami dan dapatkan ganjaran 10% dari pendapatan mereka.

Bayar untuk menulis

Pengewangan teks melalui langganan. Buat kandungan eksklusif dan sediakannya melalui langganan. Tetapkan harga langganan bulanan.

Tempat menghantar cerpen untuk wang

Pengewangan melalui trafik enjin carian. Sertailah program afiliasi, jemput pengguna ke laman web dan dapatkan 30% dari pembelian mereka di platform.

Menulis cerpen

Kandungan yang pelbagai dialu-alukan. Sekarang kami aktif mempromosikan siaran mengenai humor, sukan, permainan komputer, esports, cospay dan anime, gadis, memasak, gambar dan komik.

Penerbit cerpen

Siaran berkualiti tinggi membantu anda menjana lebih banyak. Gambar atau video yang menarik dan keterangan terperinci menarik menarik lebih banyak tontonan dan meningkatkan pendapatan pengarang

Menjana wang dalam talian

Mudah mengeluarkan wang. Jumlah pengeluaran minimum ialah $ 10. Tarik wang ke akaun Visa atau Mastercard, PayPal, Yoomoney, QIWI, Sepa atau Bitsafe atau buat invois (bil pembayaran).

Fikirkan terlalu banyak perkara yang baik?
Lihat kami sekarang dan dapatkan bayaran untuk menulis hari ini!