Paguhesh për të shkruar

Fito para duke krijuar përmbajtje unike për platformat e transmetimit. Shkruani artikuj dhe merrni para për secilën pikëpamje. Përdorni platformën tonë për të postuar artikuj dhe histori nga jeta juaj e përditshme. Ne jemi duke pritur për hartuesit dhe paguajnë për përmbajtjen!

Shtë një platformë transmetimi ku përdoruesit ndajnë artikuj interesantë, foto dhe video, nisin transmetime, takojnë miq dhe bisedojnë. Ne po kërkojmë autorë të talentuar të gatshëm për të krijuar përmbajtjen e tyre unike.

Ne paguajmë për çdo pamje të botimit tuaj dhe lejojmë postime për të cilat paguajnë përdoruesit. Mund të merrni deri në 0,04 dollarë për një pamje.

Bëni para duke shkruar në internet

Përdorni të gjithë potencialin e platformës për të fituar para. Të gjitha rrugët e fitimit të parave janë të hapura për ju: postoni artikuj falas dhe fitoni përmes shikimeve ose bëni që përmbajtja juaj të paguhet për përdoruesit. Ju gjithashtu mund të merrni të ardhura pasive përmes programit tonë bashkëpunues

Paguheni për të lexuar

Pagesa për shikimin e postimeve. Ne paguajmë për çdo 50 shikime të përmbajtjes falas për përdoruesit.

Dorëzimi i tregimit të shkurtër

Shpërblim për ftesën e shkruesve. Ftojini autorë të tjerë në platformën tonë dhe merrni një shpërblim prej 10% nga të ardhurat e tyre.

Paguheni për shkrimet

Monetarizimi i tekstit përmes pajtimeve. Krijoni përmbajtje ekskluzive dhe bëjeni të disponueshme përmes pajtimit. Vendosni çmimin e pajtimit mujor.

Ku mund të paraqisni tregime të shkurtra për para

Monetarizimi përmes trafikut të motorëve të kërkimit. Anëtarësohuni në programin e partneritetit, ftoni përdoruesit në faqen e internetit dhe merrni 30% nga blerjet e tyre në platformë.

Shkrimi i tregimeve të shkurtra

Përmbajtja e larmishme është e mirëseardhur. Tani ne promovojmë në mënyrë aktive postime në lidhje me humorin, sportet, lojërat kompjuterike, esports, cospay dhe anime, vajzat, gatimet, fotot dhe komikët.

Botues i tregimeve të shkurtra

Postimet me cilësi të lartë ju ndihmojnë të fitoni më shumë. Një fotografi tërheqëse ose video dhe një përshkrim tërheqës dhe i hollësishëm tërheq më shumë shikime dhe rrisin të ardhurat e autorit

Bëni para duke shkruar në internet

Lehtë për të tërhequr para. Shuma minimale e tërheqjes është 10 dollarë. Tërhiqni para në Visa ose Mastercard, PayPal, Yoomoney, portofolin QIWI, llogaritë Sepa ose Bitsafe ose krijoni një faturë (faturë pagese).

Mendoni se është diçka shumë e mirë?
Na kontrolloni tani dhe paguhuni për të shkruar sot!