Prodajte moje fotografije na internetu za novac

Objavljujte foto i video sadržaj i zaradite pregledima. Ovo je platforma na kojoj korisnici dijele slike i video zapise, sastaju se i razgovaraju na mreži. Podijelite svoj sadržaj i povucite svoju zaradu od pregleda na svoju karticu ili e-novčanik.

Plaćamo za svaki prikaz posta i omogućavamo plaćeno slanje (gledaoci plaćaju takve objave). Možete dobiti od 0,04 USD za svaki prikaz.

Prodaja fotografija online

Objavite bilo koji sadržaj besplatno! Vaša nadzorna ploča izvor je pasivnog prihoda. Objavite slike i videozapise, dodajte zanimljive opise i prikupljajte preglede

Fotografije i videozapisi

Svaku fotografiju ili video prikaz plaća gledatelj; svakih 50 pregleda - od strane usluge Flirtymania

Uključivanje korisnika

Podijelite vezu do Flirtymanije u društvenim mrežama, objavite je na svojoj web stranici ili pošaljite prijateljima da biste zainteresirali za kupovinu onih u koje ste uključeni.

Kako prodati svoje fotografije

Što su vaši postovi raznovrsniji, veći je vaš prihod. Sada aktivno promoviramo objave o humoru, kospleju i animeu, djevojkama, sportu, kuhanju, stripovima i crtežima.

Gdje potražiti postove

Objavite trenutke iz svog života ili odaberite uslugu sa drugim sadržajem (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube) i preuzmite je na našu platformu!

Prodajte svoje fotografije

Lako podizanje novca. Minimalni iznos za povlačenje je 30 USD. Koristite usluge VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ili uzmite fakturu za podizanje novca.

Isplate bez povraćaja sredstava. Ostvarite 100% svog prihoda i prepustite se riziku povrata novca Flirtymaniji

Gdje mogu prodati svoje fotografije?