Postează conținut foto și video și câștigă prin vizualizări

Flirtymania este o platformă în care utilizatorii împărtășesc poze și videoclipuri, se întâlnesc și vorbesc online. Distribuie conținutul tău și retrage-ți veniturile din vizualizări pe cardul tău sau portofelul electronic.

Plătim pentru fiecare vizualizare post și permitem afișarea plătită (telespectatorii plătesc pentru astfel de postări). Puteți obține de la 0,04 USD pentru fiecare vizualizare.

online video chat rooms

Postează orice conținut gratuit!

Tabloul de bord este o sursă de venit pasiv. Postați imagini și videoclipuri, adăugați descrieri frumoase și colectați vizualizări.

chat with boys and girls in online videochat

Fotografii și videoclipuri

Fiecare fotografie sau vizualizare video este plătită de către un telespectator; fiecare 50 vizualizări - de către serviciul Flirtymania

Implicarea utilizatorilor

Partajează un link către Ulive.Chat în rețelele sociale, postează-l pe site-ul tău sau trimite-ți prietenilor tăi pentru a obține interes de cumpărăturile celor implicați.

Cu cât sunt mai diverse posturile tale, cu atât veniturile tale sunt mai mari

Acum promovăm activ postări despre umor, cosplay și anime, fete, sport, gătit, benzi desenate și desene.

Unde să cauți postări

Postează momente din viața ta sau alege un serviciu cu alt conținut (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) și descarcă-l pe platforma noastră!

Ușor de retras bani

Suma minimă de retragere este de 30 USD. Utilizați serviciile VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, serviciile Bitsafe sau obțineți o factură pentru a retrage bani.

Plăți fără rambursări. Obțineți 100% din venit și lăsați riscurile de rambursare la Flirtymania

Nu credeți că este atât de ușor?
Verificați și câștigați astăzi!