Vinde-mi fotografiile online pentru bani

Postați conținut foto și video și câștigați prin vizionări. Aceasta este o platformă în care utilizatorii partajează fotografii și videoclipuri, se întâlnesc și discută online. Partajați-vă conținutul și retrageți-vă câștigurile din vizualizări pe cardul dvs. sau portofelul electronic.

Plătim pentru fiecare vizualizare post și permitem afișarea plătită (telespectatorii plătesc pentru astfel de postări). Puteți obține de la 0,04 USD pentru fiecare vizualizare.

Vând fotografii online

Postează orice conținut gratuit! Tabloul de bord este o sursă de venit pasiv. Postați imagini și videoclipuri, adăugați descrieri interesante și colectați vizualizări

Fotografii și videoclipuri

Fiecare vizualizare foto sau video este plătită de un vizualizator; fiecare 50 de vizualizări - de către serviciul Flirtymania

Implicarea utilizatorilor

Distribuiți un link către Flirtymania în rețelele sociale, postați-l pe site-ul dvs. web sau trimiteți-i prietenilor dvs. pentru a obține interes din achizițiile celor implicați.

Cum să-mi vând fotografiile

Cu cât postările tale sunt mai diverse, cu atât veniturile tale sunt mai mari. Acum promovăm activ postări despre umor, cosplay și anime, fete, sport, gătit, benzi desenate și desene.

Unde să cauți postări

Postează momente din viața ta sau alege un serviciu cu alt conținut (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube) și descarcă-l pe platforma noastră!

Vinde-ți fotografiile

Ușor de retras bani. Suma minimă de retragere este de 30 USD. Utilizați serviciile VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe sau obțineți o factură pentru a retrage bani.

Plăți fără rambursări. Obțineți 100% din venit și lăsați riscurile de rambursare la Flirtymania

Unde îmi pot vinde fotografiile?