Postează conținut foto și video și câștigă prin vizualizări

{{alt_image-gallery}}

Aceasta este o platformă în care utilizatorii împărtășesc imagini și videoclipuri, se întâlnesc și conversează online. Distribuiți conținutul și retrageți câștigurile din vizualizări pe cardul sau portofelul electronic.

Plătim pentru fiecare vizualizare post și permitem afișarea plătită (telespectatorii plătesc pentru astfel de postări). Puteți obține de la 0,04 USD pentru fiecare vizualizare.

Tablou de bord pentru flirt online

Postează orice conținut gratuit! Tabloul de bord este o sursă de venit pasiv. Postați imagini și videoclipuri, adăugați descrieri interesante și colectați vizualizări

{{alt_image-paid-actions-2}}

Fotografii și videoclipuri

Fiecare vizualizare foto sau video este plătită de un vizualizator; fiecare 50 de vizualizări - de către serviciul Flirtymania

Implicarea utilizatorilor

Distribuiți un link către Flirtymania în rețelele sociale, postați-l pe site-ul dvs. web sau trimiteți-i prietenilor dvs. pentru a obține interes din achizițiile celor implicați.

{{alt_posts-mobile}}

Cu cât sunt mai diverse posturile tale, cu atât veniturile tale sunt mai mari

Acum promovăm activ postări despre umor, cosplay și anime, fete, sport, gătit, benzi desenate și desene.

Unde să cauți postări

Postează momente din viața ta sau alege un serviciu cu alt conținut (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) și descarcă-l pe platforma noastră!

{{alt_posts}}
{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Ușor de retras bani

Suma minimă de retragere este de 30 USD. Utilizați serviciile VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, serviciile Bitsafe sau obțineți o factură pentru a retrage bani.

Plăți fără rambursări. Obțineți 100% din venit și lăsați riscurile de rambursare la Flirtymania

Nu credeți că este atât de ușor?
Verificați și câștigați astăzi!