Публикувайте снимково и видео съдържание и печелете чрез изгледи

Flirtymania е платформа, където потребителите споделят снимки и видеоклипове, срещат се и разговарят онлайн. Споделете съдържанието си и изтеглете приходите си от изгледи към картата или електронния си портфейл.

Ние плащаме за всеки преглед на публикации и допускаме платено публикуване (зрителите плащат за такива публикации). Можете да получите от 0,04 $ за всеки изглед.

online video chat rooms

Публикувайте всяко съдържание безплатно!

Таблото ви за управление е източник на пасивен доход. Публикувайте снимки и видеоклипове, добавете готини описания и събирайте изгледи.

chat with boys and girls in online videochat

Снимки и видеоклипове

Всяка снимка или видео изглед се заплаща от зрител; на всеки 50 гледания - от услугата Flirtymania

Включване на потребители

Споделете линк към Ulive.Chat в социалните мрежи, публикувайте го на уебсайта си или изпратете на приятелите си, за да получите интерес от покупките на тези, които сте участвали.

Колкото по-разнообразни са вашите постове, толкова по-големи са приходите ви

Сега активно популяризираме публикации за хумор, косплей и аниме, момичета, спорт, готвене, комикси и рисунки.

Къде да търся постове

Публикувайте моменти от живота си или изберете услуга с друго съдържание (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) и го изтеглете на нашата платформа!

Лесно теглене на пари

Минималната сума за теглене е $ 30. Използвайте услугите VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe или вземете фактура за теглене на пари.

Изплащания без обратно изплащане. Вземете 100% от доходите си и оставете рисковете за възстановяване на средства на Flirtymania

Не вярвате, че е толкова лесно?
Вижте го и спечелете още днес!