Продавам снимките си онлайн за пари

Публикувайте фото и видео съдържание и печелете чрез прегледи. Това е платформа, където потребителите споделят снимки и видеоклипове, срещат се и чатят онлайн. Споделете съдържанието си и изтеглете печалбите си от прегледи във вашата карта или електронен портфейл.

Ние плащаме за всеки преглед на публикации и допускаме платено публикуване (зрителите плащат за такива публикации). Можете да получите от 0,04 $ за всеки изглед.

Онлайн продажба на снимки

Публикувайте всяко съдържание безплатно! Таблото ви за управление е източник на пасивни доходи. Публикувайте снимки и видеоклипове, добавяйте страхотни описания и събирайте мнения

Снимки и видеоклипове

Всеки преглед на снимка или видео се заплаща от зрител; всеки 50 изгледа - от услугата Flirtymania

Включване на потребители

Споделете връзка към Flirtymania в социалните мрежи, публикувайте я на вашия уебсайт или изпратете на приятелите си, за да получите интерес от покупките на тези, които сте включили.

Как да продам снимките си

Колкото по-разнообразни са вашите публикации, толкова по-голям е доходът ви. Сега активно популяризираме публикации за хумор, косплей и аниме, момичета, спорт, готвене, комикси и рисунки.

Къде да търся постове

Публикувайте моменти от живота си или изберете услуга с друго съдържание (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube) и я изтеглете на нашата платформа!

Продайте вашите снимки

Лесно теглене на пари. Минималната сума за теглене е $30. Използвайте услугите VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe или вземете фактура за теглене на пари.

Изплащания без обратно изплащане. Вземете 100% от доходите си и оставете рисковете за възстановяване на средства на Flirtymania

Къде мога да продам снимките си?