Публикувайте снимково и видео съдържание и печелете чрез изгледи

Flirtymania е платформа, където потребителите споделят снимки и видеоклипове, срещат се и чатят онлайн. Споделете съдържанието си и изтеглете приходите си от изгледи на вашата карта или електронен портфейл.

Ние плащаме за всеки преглед на публикации и допускаме платено публикуване (зрителите плащат за такива публикации). Можете да получите от 0,04 $ за всеки изглед.

online video chat rooms

Публикувайте всяко съдържание безплатно!

Таблото ви за управление е източник на пасивни доходи. Публикувайте снимки и видеоклипове, добавяйте страхотни описания и събирайте мнения

chat with boys and girls in online videochat

Снимки и видеоклипове

Всеки преглед на снимка или видео се заплаща от зрител; всеки 50 изгледа - от услугата Flirtymania

Включване на потребители

Споделете линк към Ulive.Chat в социалните мрежи, публикувайте го на уебсайта си или изпратете на приятелите си, за да получите интерес от покупките на тези, които сте участвали.

Колкото по-разнообразни са вашите постове, толкова по-големи са приходите ви

Сега активно популяризираме публикации за хумор, косплей и аниме, момичета, спорт, готвене, комикси и рисунки.

Къде да търся постове

Публикувайте моменти от живота си или изберете услуга с друго съдържание (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) и го изтеглете на нашата платформа!

Лесно теглене на пари

Минималната сума за теглене е $ 30. Използвайте услугите VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe или вземете фактура за теглене на пари.

Изплащания без обратно изплащане. Вземете 100% от доходите си и оставете рисковете за възстановяване на средства на Flirtymania

Не вярвате, че е толкова лесно?
Вижте го и спечелете още днес!