Myy kuviani verkossa rahalla

Lähetä valokuva- ja videosisältöä ja ansaitse katselukertojen kautta. Tämä on foorumi, jossa käyttäjät jakavat kuvia ja videoita, tapaavat ja keskustelevat verkossa. Jaa sisältösi ja nosta katselutuloksesi korttiisi tai sähköiseen lompakkoon.

Maksamme jokaisesta viestin katselusta ja sallimme maksullisen lähettämisen (katsojat maksavat tällaisista viesteistä). Voit saada 0,04 dollaria jokaisesta näkymästä.

Kuvien myynti verkossa

Lähetä sisältöä ilmaiseksi! Kojelautasi on passiivisten tulojen lähde. Lähetä kuvia ja videoita, lisää hienoja kuvauksia ja kerää näkymiä

Valokuvia ja videoita

Katsoja maksaa jokaisen valokuvan tai videonäkymän; kukin 50 katselua - Flirtymania-palvelun kautta

Käyttäjien osallistuminen

Jaa linkki Flirtymaniaan sosiaalisiin verkkoihin, lähetä se verkkosivustollesi tai lähetä ystävillesi saadaksesi kiinnostusta osallistujiesi ostoista.

Kuinka myydä kuviani

Mitä monipuolisempia postauksiasi, sitä suuremmat tulot. Nyt mainostamme aktiivisesti julkaisuja huumorista, cosplaysta ja animesta, tytöistä, urheilusta, ruoanlaitosta, sarjakuvista ja piirustuksista.

Mistä etsiä viestejä

Julkaise hetkiä elämästäsi tai valitse palvelu, jossa on muuta sisältöä (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube) ja lataa se alustallemme!

Myy valokuvasi

Helppo nostaa rahaa. Pienin kotiutussumma on 30 dollaria. Käytä VISA-, Mastercard-, PayPal-, Yandex-, QIWI-, SEPA-, Bitsafe-palveluita tai hanki lasku rahan nostamisesta.

Maksut ilman takaisinperintää. Hanki 100% tuloistasi ja jätä hyvitysriskit Flirtymaniaan

Missä voin myydä kuviani?