Lähetä valokuva- ja videosisältöä ja ansaitse näyttökertojen kautta

{{alt_image-gallery}}

Tämä on foorumi, jossa käyttäjät jakavat kuvia ja videoita, tapaavat ja keskustelevat verkossa. Jaa sisältösi ja nosta tulosi näkymistä kortillesi tai e-lompakkoosi.

Maksamme jokaisesta viestin katselusta ja sallimme maksullisen lähettämisen (katsojat maksavat tällaisista viesteistä). Voit saada 0,04 dollaria jokaisesta näkymästä.

Online flirttailla kojelauta

Lähetä sisältöä ilmaiseksi! Kojelautasi on passiivisten tulojen lähde. Lähetä kuvia ja videoita, lisää hienoja kuvauksia ja kerää näkymiä

{{alt_image-paid-actions-2}}

Valokuvia ja videoita

Katsoja maksaa jokaisen valokuvan tai videonäkymän; kukin 50 katselua - Flirtymania-palvelun kautta

Käyttäjien osallistuminen

Jaa linkki Flirtymaniaan sosiaalisiin verkkoihin, lähetä se verkkosivustollesi tai lähetä ystävillesi saadaksesi kiinnostusta osallistujiesi ostoista.

{{alt_posts-mobile}}

Mitä monipuolisemmat viestisi ovat, sitä suurempia tulot ovat

Nyt edistämme aktiivisesti huumoria, cosplaya ja animea, tyttöjä, urheilua, ruoanlaittoa, sarjakuvia ja piirroksia koskevia viestejä.

Mistä etsiä viestejä

Lähetä hetkiä elämästäsi tai valitse palvelu muun sisällön kanssa (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) ja lataa se käyttöjärjestelmällemme!

{{alt_posts}}
{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Helppo nostaa rahaa

Pienin nostosumma on 30 dollaria. Käytä VISA-, Mastercard-, PayPal-, Yandex-, QIWI-, SEPA- ja Bitsafe-palveluja tai hanki lasku rahan nostamiseksi.

Maksut ilman takaisinperintää. Hanki 100% tuloistasi ja jätä hyvitysriskit Flirtymaniaan

Etkö usko, että se on niin helppoa?
Katso se ja ansaitse tänään!