Adja el a fotóimat online pénzért

Tegyen közzé fotó- és videótartalmat, és keressen megtekintésekkel. Ez egy olyan platform, ahol a felhasználók képeket és videókat osztanak meg, találkoznak és online csevegnek. Ossza meg tartalmait, és vonja ki bevételeit a kártyájára vagy az e-pénztárcájára.

Fizetünk minden bejegyzés megtekintéséért, és engedélyezzük a fizetett hozzászólást (a nézők fizetnek az ilyen hozzászólásokért). Mindegyik nézet 0,04 USD-t kaphat.

Fotók online értékesítése

Tegyen közzé bármilyen tartalmat ingyenesen! Az irányítópult a passzív jövedelem forrása. Tegyen közzé képeket és videókat, adjon hozzá jó leírásokat és gyűjtsön nézeteket

Fotók és videók

Minden fénykép vagy videó megtekintését a néző fizeti; mindegyik 50 megtekintés - a Flirtymania szolgálattal

A felhasználók bevonása

Oszd meg a Flirtymania linkjét a közösségi hálózatokban, tedd fel a weboldaladra, vagy küldd el barátaidnak, hogy érdeklődést szerezz az érintettek vásárlásai iránt.

Hogyan adhatom el a fotóimat

Minél változatosabbak a posztjai, annál nagyobb a bevétele. Most aktívan népszerűsítjük a humorról, cosplayről és animéről, lányokról, sportról, főzésről, képregényekről és rajzokról szóló bejegyzéseket.

Hol keressen hozzászólásokat?

Tegyél közzé pillanatokat az életedből, vagy válassz egy szolgáltatást más tartalommal (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube), és töltsd le platformunkra!

Adja el fotóit

Könnyű pénzt felvenni. A minimális kifizetési összeg 30 dollár. Használja a VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe szolgáltatásokat, vagy kérjen számlát a pénzfelvételhez.

Kifizetések visszaterhelés nélkül. Szerezze be jövedelmének 100% -át, és hagyja a visszatérítési kockázatokat a Flirtymania számára

Hol tudom eladni a fotóimat?