Fotó és videó tartalmak közzététele és keresés a nézetekkel

{{alt_image-gallery}}

Ez egy olyan platform, ahol a felhasználók képeket és videókat osztanak meg, találkoznak és online csevegnek. Ossza meg tartalmát, és vonja vissza bevételeit a megtekintésekből a kártyájára vagy az e-pénztárcájára.

Fizetünk minden bejegyzés megtekintéséért, és engedélyezzük a fizetett hozzászólást (a nézők fizetnek az ilyen hozzászólásokért). Mindegyik nézet 0,04 USD-t kaphat.

Online flört irányítópult

Tegyen közzé bármilyen tartalmat ingyenesen! Az irányítópult a passzív jövedelem forrása. Tegyen közzé képeket és videókat, adjon hozzá jó leírásokat és gyűjtsön nézeteket

{{alt_image-paid-actions-2}}

Fotók és videók

Minden fénykép vagy videó megtekintését a néző fizeti; mindegyik 50 megtekintés - a Flirtymania szolgálattal

A felhasználók bevonása

Oszd meg a Flirtymania linkjét a közösségi hálózatokban, tedd fel a weboldaladra, vagy küldd el barátaidnak, hogy érdeklődést szerezz az érintettek vásárlásai iránt.

{{alt_posts-mobile}}

Minél változatosabb a hozzászólás, annál nagyobb a jövedelme

Most aktívan népszerűsítjük a humorról, a cosplayról és az animeről, a lányokról, a sportról, a főzésről, a képregényekről és a rajzokról szóló hozzászólásokat.

Hol keressen hozzászólásokat?

Tegyen közzé pillanatokat az életedből, vagy válasszon szolgáltatást más tartalommal (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex), és töltse le platformra!

{{alt_posts}}
{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Könnyen pénzt lehet felvenni

A minimális kifizetési összeg 30 USD. Használja a VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe szolgáltatásokat, vagy kérjen számlát pénzfelvételhez.

Kifizetések visszaterhelés nélkül. Szerezze be jövedelmének 100% -át, és hagyja a visszatérítési kockázatokat a Flirtymania számára

Nem hiszed, hogy ilyen könnyű?
Nézze meg, és keresjen még ma!