Fotó és videó tartalmak közzététele és keresés a nézetekkel

A Flirtymania egy olyan platform, ahol a felhasználók képeket és videókat osztanak meg, találkoznak és online csevegnek. Ossza meg tartalmát, és vonja vissza bevételeit a megtekintésekből a kártyájára vagy az e-pénztárcájára.

Fizetünk minden bejegyzés megtekintéséért, és engedélyezzük a fizetett hozzászólást (a nézők fizetnek az ilyen hozzászólásokért). Mindegyik nézet 0,04 USD-t kaphat.

online video chat rooms

Tegyen közzé bármilyen tartalmat ingyen!

Az irányítópult a passzív jövedelem forrása. Tegyen közzé képeket és videókat, adjon hozzá jó leírásokat és gyűjtsön nézeteket

chat with boys and girls in online videochat

Fotók és videók

Minden fotó vagy videó megtekintését a néző fizeti; mindegyik 50 megtekintés - a Flirtymania szolgálattal

A felhasználók bevonása

Ossza meg az Ulive.Chat linket a közösségi hálózatokban, tegye közzé saját webhelyén, vagy küldje el barátainak, hogy érdeklődjön az Ön vásárlása során.

Minél változatosabb a hozzászólás, annál nagyobb a jövedelme

Most aktívan népszerűsítjük a humorról, a cosplayról és az animeről, a lányokról, a sportról, a főzésről, a képregényekről és a rajzokról szóló hozzászólásokat.

Hol keressen hozzászólásokat?

Tegyen közzé pillanatokat az életedből, vagy válasszon szolgáltatást más tartalommal (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex), és töltse le platformra!

Könnyen pénzt lehet felvenni

A minimális kifizetési összeg 30 USD. Használja a VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe szolgáltatásokat, vagy kérjen számlát pénzfelvételhez.

Kifizetések visszaterhelés nélkül. Szerezd meg jövedelmed 100% -át, és hagyd a visszatérítési kockázatokat a Flirtymania számára

Nem hiszed, hogy ilyen könnyű?
Nézze meg, és keresjen még ma!