Fotó és videó tartalmak közzététele és keresés a nézetekkel

A Flirtymania egy olyan platform, ahol a felhasználók képeket és videókat osztanak meg, találkoznak és online cseveghetnek. Ossza meg tartalmát, és vonja be bevételét a nézetekből a kártyájába vagy az e-pénztárcájába.

Fizetünk minden bejegyzés megtekintéséért, és engedélyezzük a fizetett hozzászólást (a nézők fizetnek az ilyen hozzászólásokért). Mindegyik nézet 0,04 USD-t kaphat.

online video chat rooms

Tegyen közzé bármilyen tartalmat ingyen!

Az irányítópult passzív jövedelem forrása. Képek és videók feladása, hűvös leírások hozzáadása és nézetek gyűjtése.

chat with boys and girls in online videochat

Fotók és videók

Minden fénykép vagy videó nézetet a néző fizet; mindegyik 50 megtekintés - a Flirtymania szolgáltatás

A felhasználók bevonása

Ossza meg az Ulive.Chat linket a közösségi hálózatokban, tegye közzé saját webhelyén, vagy küldje el barátainak, hogy érdeklődjön az Ön vásárlása során.

Minél változatosabb a hozzászólás, annál nagyobb a jövedelme

Most aktívan népszerűsítjük a humorról, a cosplayról és az animeről, a lányokról, a sportról, a főzésről, a képregényekről és a rajzokról szóló hozzászólásokat.

Hol keressen hozzászólásokat?

Tegyen közzé pillanatokat az életedből, vagy válasszon szolgáltatást más tartalommal (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex), és töltse le platformra!

Könnyen pénzt lehet felvenni

A minimális kifizetési összeg 30 USD. Használja a VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe szolgáltatásokat, vagy kérjen számlát pénzfelvételhez.

Kifizetések visszaterhelés nélkül. Szerezze meg jövedelmének 100% -át, és hagyja a visszatérítési kockázatokat a Flirtymania számára

Nem hiszed, hogy ilyen könnyű?
Nézze meg, és keresjen még ma!