Prodam svoje fotografije na spletu za denar

Objavljajte foto in video vsebine ter zaslužite z ogledi. To je platforma, kjer uporabniki delijo slike in videoposnetke, se srečujejo in klepetajo na spletu. Delite svojo vsebino in dvignite svoj zaslužek od ogledov na svojo kartico ali e-denarnico.

Plačamo za vsak ogled objave in omogočimo plačano objavo (gledalci plačajo za takšne objave). Za vsak ogled lahko dobite od 0,04 USD.

Prodaja fotografij na spletu

Objavite katero koli vsebino brezplačno! Vaša nadzorna plošča je vir pasivnega dohodka. Objavite slike in videoposnetke, dodajte zanimive opise in zbirajte poglede

Fotografije in videoposnetki

Vsak ogled fotografije ali videoposnetka plača gledalec; vsakih 50 ogledov - storitev Flirtymania

Vključevanje uporabnikov

Povezavo do Flirtymanije delite v družabnih omrežjih, objavite jo na svojem spletnem mestu ali pošljite prijateljem, da vas zanimajo nakupi tistih, ki ste jih vključili.

Kako prodati svoje fotografije

Bolj raznolike so vaše objave, večji je vaš prihodek. Zdaj aktivno promoviramo objave o humorju, cosplayu in animeju, dekletih, športu, kuhanju, stripih in risbah.

Kje iskati objave

Objavite trenutke iz svojega življenja ali izberite storitev z drugo vsebino (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube) in jo prenesite na našo platformo!

Prodajte svoje fotografije

Enostaven dvig denarja. Najmanjši znesek dviga je 30 $. Uporabite storitve VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ali pridobite račun za dvig denarja.

Izplačila brez povračil. Pridobite 100% svojega dohodka, tveganje vračila pa prepustite Flirtymaniji

Kje lahko prodam svoje fotografije?