Продајте моје фотографије на мрежи за новац

Објављујте фото и видео садржај и зарадите гледањем. Ово је платформа на којој корисници деле слике и видео записе, састају се и ћаскају на мрежи. Делите свој садржај и повлачите зараду од прегледа на своју картицу или е-новчаник.

Плаћамо за сваки приказ поста и омогућавамо плаћено слање (гледаоци плаћају такве објаве). Можете добити од 0,04 УСД за сваки приказ.

Продаја фотографија на мрежи

Објавите било који садржај бесплатно! Ваша контролна табла је извор пасивног прихода. Објавите слике и видео записе, додајте сјајне описе и прикупљајте погледе

Фотографије и видео снимци

Сваку фотографију или видео приказ плаћа гледалац; сваких 50 прегледа - од стране службе Флиртиманиа

Укључивање корисника

Поделите везу до Флиртиманије у друштвеним мрежама, објавите је на својој веб локацији или пошаљите пријатељима да бисте заинтересовали за куповину оних у које сте укључени.

Како да продам своје фотографије

Што су ваши постови разноврснији, већи је ваш приход. Сада активно промовишемо постове о хумору, косплеју и анимеу, девојкама, спорту, кулинарству, стриповима и цртежима.

Где тражити постове

Објавите тренутке из свог живота или изаберите услугу са другим садржајем (Инстаграм, Фацебоок, Пинтерест, Флицкр, ИоуТубе) и преузмите је на нашу платформу!

Продајте своје фотографије

Лако подизање новца. Минимални износ за повлачење је 30 долара. Користите услуге ВИСА, Мастерцард, ПаиПал, Иандек, КИВИ, СЕПА, Битсафе или узмите фактуру за подизање новца.

Исплате без повраћаја средстава. Остварите 100% свог прихода и препустите се ризику поврата новца Флиртиманији

Где могу да продам своје фотографије?