Πληρωθείτε για να γράψετε

Κερδίστε χρήματα δημιουργώντας μοναδικό περιεχόμενο για πλατφόρμες ροής. Γράψτε άρθρα και κερδίστε χρήματα για κάθε προβολή. Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα μας για να δημοσιεύσετε άρθρα και ιστορίες από την καθημερινή σας ζωή. Περιμένουμε copywriters και πληρώνουμε για περιεχόμενο!

Είναι μια πλατφόρμα ροής όπου οι χρήστες μοιράζονται ενδιαφέροντα άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο, εκδίδουν ροές, συναντούν φίλους και συζητούν. Ψάχνουμε για ταλαντούχους συγγραφείς έτοιμους να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό περιεχόμενο.

Πληρώνουμε για κάθε προβολή της δημοσίευσής σας και επιτρέπουμε αναρτήσεις για τις οποίες πληρώνουν οι χρήστες. Μπορείτε να λάβετε έως και 0,04 $ για μια προβολή.

Κερδίστε χρήματα στο διαδίκτυο

Χρησιμοποιήστε όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας για να κερδίσετε χρήματα. Όλοι οι δρόμοι δημιουργίας εσόδων είναι ανοιχτοί σε εσάς: δημοσιεύστε δωρεάν άρθρα και κερδίστε μέσω προβολών ή κάντε το περιεχόμενό σας πληρωμένο για χρήστες. Μπορείτε επίσης να λάβετε παθητικό εισόδημα μέσω του προγράμματος συνεργατών μας

Πληρωθείτε για ανάγνωση

Πληρωμή για προβολή αναρτήσεων. Πληρώνουμε για κάθε 50 προβολές του περιεχομένου δωρεάν για τους χρήστες.

Υποβολή διηγήματος

Ανταμοιβή για πρόσκληση copywriters. Προσκαλέστε άλλους συγγραφείς στην πλατφόρμα μας και λάβετε 10% ανταμοιβή από το εισόδημά τους.

Πληρωθείτε για γραφή

Δημιουργία εσόδων κειμένου μέσω συνδρομών. Δημιουργήστε αποκλειστικό περιεχόμενο και κάντε το διαθέσιμο μέσω συνδρομής. Ορίστε την τιμή της μηνιαίας συνδρομής.

Πού να υποβάλετε διηγήματα για χρήματα

Δημιουργία εσόδων μέσω της κυκλοφορίας μηχανών αναζήτησης. Εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών, προσκαλέστε τους χρήστες στον ιστότοπο και λάβετε 30% από τις αγορές τους στην πλατφόρμα.

Γράφοντας διηγήματα

Το διαφορετικό περιεχόμενο είναι ευπρόσδεκτο. Τώρα προωθούμε ενεργά αναρτήσεις σχετικά με το χιούμορ, τα αθλήματα, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα esports, το cospay και το anime, τα κορίτσια, το μαγείρεμα, τις φωτογραφίες και τα κόμικς.

Εκδότης σύντομης ιστορίας

Οι αναρτήσεις υψηλής ποιότητας σάς βοηθούν να κερδίζετε περισσότερα. Μια ελκυστική εικόνα ή βίντεο και ελκυστική, λεπτομερής περιγραφή προσελκύει περισσότερες προβολές και αυξάνει το εισόδημα του συγγραφέα

Κερδίστε χρήματα γράφοντας online

Εύκολη ανάληψη χρημάτων. Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 10 $. Ανάληψη χρημάτων σε λογαριασμούς Visa ή Mastercard, PayPal, Yoomoney, πορτοφόλι QIWI, Sepa ή Bitsafe ή δημιουργία τιμολογίου (λογαριασμός πληρωμής).

Νομίζετε ότι είναι πολύ καλό πράγμα;
Ελέγξτε μας τώρα και πληρώστε για να γράψετε σήμερα!