Publica contingut de fotos i vídeos i guanya-ho mitjançant visualitzacions

Flirtymania és una plataforma on els usuaris comparteixen fotos i vídeos, es troben i xaten en línia. Compartiu el vostre contingut i retireu els vostres guanys de les visualitzacions a la vostra targeta o cartera electrònica.

Paguem cada vista de la publicació i permetem la publicació remunerada (els espectadors paguen aquestes publicacions). Podeu obtenir des de 0,04 dòlars per cada vista.

online video chat rooms

Publica qualsevol contingut gratuïtament.

El vostre tauler és una font d’ingressos passius. Publica imatges i vídeos, afegeix descripcions interessants i recopila visualitzacions

chat with boys and girls in online videochat

Fotos i vídeos

Cada visualitzador de fotos o vídeos és pagat per un espectador; cada 50 visualitzacions: pel servei Flirtymania

Implicació dels usuaris

Compartiu un enllaç a Ulive.Chat a xarxes socials, publiqueu-lo al vostre lloc web o envieu-lo als vostres amics per obtenir interès per les compres dels que heu participat.

Com més diverses siguin les publicacions, més grans siguin els vostres ingressos

Ara promovem activament publicacions sobre humor, cosplay i anime, nenes, esports, cuina, còmics i dibuixos.

On buscar publicacions

Publica moments de la teva vida o tria un servei amb altres continguts (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) i descarrega’l a la nostra plataforma.

Fàcil retirar diners

La suma mínima de retir és de 30 dòlars. Utilitzeu els serveis VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, serveis Bitsafe o obteniu una factura per retirar diners.

Pagaments sense devolucions de càrrecs. Obteniu el 100% dels vostres ingressos i deixeu els riscos de devolució a Flirtymania

No creieu que és tan fàcil?
Consulta-ho i guanya avui!