Ven les meves fotos en línia per diners

Publica contingut de fotos i vídeos i guanya visualitzacions. Aquesta és una plataforma on els usuaris comparteixen fotos i vídeos, es troben i xategen en línia. Comparteix el teu contingut i retira els teus guanys de les visualitzacions a la teva targeta o cartera electrònica.

Paguem cada vista de la publicació i permetem la publicació remunerada (els espectadors paguen aquestes publicacions). Podeu obtenir des de 0,04 dòlars per cada vista.

Venda de fotos en línia

Publiqueu qualsevol contingut de franc. El vostre tauler és una font d’ingressos passius. Publiqueu imatges i vídeos, afegiu descripcions interessants i recopileu visualitzacions

Fotos i vídeos

Cada visualitzador de fotos o vídeos és pagat per un espectador; cada 50 visualitzacions: pel servei Flirtymania

Implicació dels usuaris

Compartiu un enllaç a Flirtymania a les xarxes socials, publiqueu-lo al vostre lloc web o envieu-lo als vostres amics per obtenir interès de les compres dels que esteu involucrats.

Com vendre les meves fotos

Com més diverses són les vostres publicacions, més grans són els vostres ingressos. Ara promocionem activament publicacions sobre humor, cosplay i anime, noies, esports, cuina, còmics i dibuixos.

On buscar publicacions

Publica moments de la teva vida o tria un servei amb altres continguts (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube) i descarrega'l a la nostra plataforma!

Ven les teves fotos

Fàcil de retirar diners. La quantitat mínima de retirada és de 30 dòlars. Utilitzeu els serveis VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe o obteniu una factura per retirar diners.

Pagaments sense devolucions. Obteniu el 100% dels vostres ingressos i deixeu els riscos de devolució a Flirtymania

On puc vendre les meves fotos?