Објавувајте фотографија и видео содржини и заработувајте преку прегледи

{{alt_image-gallery}}

Ова е платформа каде што корисниците споделуваат слики и видеа, се среќаваат и разговараат на Интернет. Споделете ја вашата содржина и повлечете ја заработката од прегледите на вашата картичка или е-паричник.

Плаќаме за секој преглед на објавата и дозволуваме платено објавување (гледачите плаќаат за такви објави). Може да добиете од 0,04 $ за секој преглед.

Флерт табла на Интернет

Објавувајте каква било содржина бесплатно! Вашата табла е извор на пасивен приход. Објавувајте слики и видеа, додавајте кул описи и собирајте прегледи

{{alt_image-paid-actions-2}}

Фотографии и видеа

Секоја слика или видео преглед е платена од гледач; секој 50 прегледи - од страна на услугата Флертиманија

Вклучување на корисници

Споделете врска до Флертиманија во социјалните мрежи, објавете ја на вашата веб-страница или испратете им на вашите пријатели за да добиете интерес од купувањето на оние што сте ги вклучиле.

{{alt_posts-mobile}}

Колку се поразновидни вашите мислења, толку е поголем вашиот приход

Сега активно ги промовираме постовите за хумор, косплеј и аниме, девојчиња, спорт, готвење, стрипови и цртежи.

Каде да барате постови

Објавувајте моменти од вашиот живот или изберете услуга со друга содржина (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) и преземете ја на нашата платформа!

{{alt_posts}}
{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Лесно да се повлечат пари

Минималната сума за повлекување е 30 американски долари. Користете услуги VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да подигнете пари.

Плаќања без наплата. Добијте 100% од вашиот приход и оставете ги ризиците за поврат на Флертиманија

Не верувајте дека е толку лесно?
Проверете го и заработете денес!