Jual foto saya dalam talian untuk wang

Siarkan kandungan foto dan video dan peroleh melalui tontonan. Ini adalah platform di mana pengguna berkongsi gambar dan video, bertemu dan berbual dalam talian. Kongsi kandungan anda dan keluarkan pendapatan anda daripada paparan ke kad atau e-dompet anda.

Kami membayar untuk setiap pandangan pos dan membenarkan siaran berbayar (penonton membayar bagi siaran tersebut). Anda boleh mendapat dari $ 0.04 untuk setiap pandangan.

Menjual gambar dalam talian

Kirimkan sebarang kandungan percuma! Papan pemuka anda adalah sumber pendapatan pasif. Hantar gambar dan video, tambahkan keterangan yang menarik dan kumpulkan pandangan

Foto dan video

Setiap paparan gambar atau video dibayar oleh penonton; masing-masing 50 pandangan - oleh perkhidmatan Flirtymania

Melibatkan pengguna

Kongsi pautan ke Flirtymania di jaring sosial, hantarkan di laman web anda atau hantarkan kepada rakan anda untuk mendapatkan minat daripada pembelian mereka yang anda terlibat.

Bagaimana untuk menjual gambar saya

Lebih pelbagai jawatan anda, lebih besar pendapatan anda. Kini kami secara aktif mempromosikan siaran tentang jenaka, cosplay dan anime, gadis, sukan, memasak, komik dan lukisan.

Di mana mencari jawatan

Siarkan detik dari hidup anda atau pilih perkhidmatan dengan kandungan lain (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube) dan muat turunnya ke platform kami!

Jual foto anda

Mudah untuk mengeluarkan wang. Jumlah pengeluaran minimum ialah $30. Gunakan perkhidmatan VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe atau dapatkan invois untuk mengeluarkan wang.

Bayaran tanpa caj balik. Dapatkan 100% dari pendapatan anda dan serahkan risiko pengembalian wang kepada Flirtymania

Di mana saya boleh menjual foto saya?