Postoni përmbajtjen e fotografive dhe videos dhe fitoni përmes shikimeve

{{alt_image-gallery}}

Kjo është një platformë ku përdoruesit ndajnë foto dhe video, takohen dhe bisedojnë në internet. Ndani përmbajtjen tuaj dhe tërhiqni fitimet tuaja nga pamjet në kartën ose në portofolin tuaj elektronik.

Ne paguajmë për çdo pamje postimi dhe lejojmë postimin me pagesë (shikuesit paguajnë për postime të tilla). Ju mund të merrni nga 0,04 dollarë për secilën pamje.

Paneli flirtues online

Postoni çdo përmbajtje falas! Paneli juaj është një burim i të ardhurave pasive. Postoni foto dhe video, shtoni përshkrime interesante dhe mblidhni pamje

{{alt_image-paid-actions-2}}

Fotografitë dhe videot

Çdo pamje foto ose video paguhet nga një shikues; secili 50 shikime - nga shërbimi Flirtymania

Përfshirja e përdoruesve

Ndani një lidhje në Flirtymania në rrjetet sociale, postojeni në faqen tuaj në internet ose dërgojuni miqve tuaj për të marrë interes nga blerjet e atyre që keni përfshirë.

{{alt_posts-mobile}}

Sa më të larmishëm postimet tuaja, aq më të mëdha janë të ardhurat tuaja

Tani ne promovojmë në mënyrë aktive postime për humor, cosplay dhe anime, vajza, sporte, gatim, komike dhe vizatime.

Ku të shikoni për postime

Postoni momente nga jeta juaj ose zgjidhni një shërbim me përmbajtje të tjera (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) dhe shkarkoni atë në platformën tonë!

{{alt_posts}}
{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Lehtë për të tërhequr para

Shuma minimale e tërheqjes është 30 dollarë. Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Pagesa pa kthim prapa. Merrni 100% të të ardhurave tuaja dhe lini rreziqet e rimbursimit te Flirtymania

Nuk besoni se është kaq e lehtë?
Kontrolloni atë dhe fitoni sot!