Δημοσιεύστε περιεχόμενο φωτογραφιών και βίντεο και κερδίστε μέσω προβολών

Το Flirtymania είναι μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο, συναντιούνται και συνομιλούν στο διαδίκτυο. Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας και αποσύρετε τα κέρδη σας από προβολές στην κάρτα ή στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας.

Πληρώνουμε για κάθε προβολή θέσης και επιτρέπουμε την καταβολή αμοιβής (οι θεατές πληρώνουν για τέτοιες αναρτήσεις). Μπορείτε να πάρετε από $ 0.04 για κάθε προβολή.

online video chat rooms

Δημοσιεύστε οποιοδήποτε περιεχόμενο δωρεάν!

Ο πίνακας ελέγχου σας είναι πηγή παθητικού εισοδήματος. Δημοσιεύστε φωτογραφίες και βίντεο, προσθέστε εντυπωσιακές περιγραφές και συλλέξτε προβολές

chat with boys and girls in online videochat

Φωτογραφίες και βίντεο

Κάθε προβολή φωτογραφίας ή βίντεο πληρώνεται από έναν θεατή. κάθε 50 προβολές - από την υπηρεσία Flirtymania

Συμμετοχή των χρηστών

Μοιραστείτε ένα σύνδεσμο με την Ulive.Chat σε κοινωνικά δίκτυα, μετά από την ιστοσελίδα σας ή να στείλετε στους φίλους σας για να πάρει το ενδιαφέρον από τις αγορές εκείνων που έχετε εμπλακεί.

Όσο πιο διαφορετικές είναι οι θέσεις σας, τόσο μεγαλύτερο είναι το εισόδημά σας

Τώρα προωθούμε ενεργά δημοσιεύσεις σχετικά με το χιούμορ, το cosplay και το anime, τα κορίτσια, τα αθλήματα, το μαγείρεμα, τα κόμικς και τα σχέδια.

Πού να αναζητήσετε θέσεις

Δημοσιεύστε στιγμές από τη ζωή σας ή επιλέξτε μια υπηρεσία με άλλο περιεχόμενο (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) και μεταφορτώστε την στην πλατφόρμα μας!

Εύκολο να αποσύρει τα χρήματα

Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 30 $. Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ή λάβετε τιμολόγιο για ανάληψη χρημάτων.

Πληρωμές χωρίς αντιστροφές χρεώσεων. Κερδίστε το 100% του εισοδήματός σας και αφήστε τους κινδύνους επιστροφής χρημάτων στη Flirtymania

Μην πιστεύετε ότι είναι τόσο εύκολο;
Ελέγξτε το και κερδίστε σήμερα!