Δημοσιεύστε περιεχόμενο φωτογραφιών και βίντεο και κερδίστε μέσω προβολών

Το Flirtymania είναι μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο, συναντιούνται και συζητούν online. Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας και αποσύρετε τα κέρδη σας από τις προβολές στην κάρτα ή στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι.

Πληρώνουμε για κάθε προβολή θέσης και επιτρέπουμε την καταβολή αμοιβής (οι θεατές πληρώνουν για τέτοιες αναρτήσεις). Μπορείτε να πάρετε από $ 0.04 για κάθε προβολή.

Δημοσιεύστε οποιοδήποτε περιεχόμενο δωρεάν!

Ο ταμπλό σας αποτελεί πηγή παθητικού εισοδήματος. Δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο, προσθήκη δροσερών περιγραφών και συλλογή απόψεων.

Φωτογραφίες και βίντεο

Κάθε προβολή φωτογραφιών ή βίντεο πληρώνεται από έναν θεατή. κάθε 50 προβολές - από την υπηρεσία Flirtymania

Συμμετοχή των χρηστών

Μοιραστείτε ένα σύνδεσμο με την Ulive.Chat σε κοινωνικά δίκτυα, μετά από την ιστοσελίδα σας ή να στείλετε στους φίλους σας για να πάρει το ενδιαφέρον από τις αγορές εκείνων που έχετε εμπλακεί.

Όσο πιο διαφορετικές είναι οι θέσεις σας, τόσο μεγαλύτερο είναι το εισόδημά σας

Τώρα προωθούμε ενεργά δημοσιεύσεις σχετικά με το χιούμορ, το cosplay και το anime, τα κορίτσια, τα αθλήματα, το μαγείρεμα, τα κόμικς και τα σχέδια.

Πού να αναζητήσετε θέσεις

Δημοσιεύστε στιγμές από τη ζωή σας ή επιλέξτε μια υπηρεσία με άλλο περιεχόμενο (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) και μεταφορτώστε την στην πλατφόρμα μας!

Εύκολο να αποσύρει τα χρήματα

Ανταλλάξτε κάθε 6000 νομίσματα με $ 1. Το ελάχιστο ποσό απόσυρσης είναι $ 30.

Χρησιμοποιήστε υπηρεσίες VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe ή λάβετε ένα τιμολόγιο για την ανάληψη χρημάτων.

Πληρωμές χωρίς αντιστροφές χρεώσεων. Αποκτήστε το 100% του εισοδήματός σας και αφήστε τους κινδύνους επιστροφής στην Flirtymania.

Μην πιστεύετε ότι είναι τόσο εύκολο;
Ελέγξτε το και κερδίστε σήμερα!