Δημοσιεύστε περιεχόμενο φωτογραφιών και βίντεο και κερδίστε μέσω προβολών

{{alt_image-gallery}}

Αυτή είναι μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο, συναντιούνται και συνομιλούν στο διαδίκτυο. Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας και αποσύρετε τα κέρδη σας από προβολές στην κάρτα ή στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας.

Πληρώνουμε για κάθε προβολή θέσης και επιτρέπουμε την καταβολή αμοιβής (οι θεατές πληρώνουν για τέτοιες αναρτήσεις). Μπορείτε να πάρετε από $ 0.04 για κάθε προβολή.

Διαδικτυακός πίνακας ελέγχου φλερτ

Δημοσιεύστε οποιοδήποτε περιεχόμενο δωρεάν! Ο πίνακας ελέγχου σας είναι πηγή παθητικού εισοδήματος. Δημοσιεύστε φωτογραφίες και βίντεο, προσθέστε εντυπωσιακές περιγραφές και συλλέξτε προβολές

{{alt_image-paid-actions-2}}

Φωτογραφίες και βίντεο

Κάθε προβολή φωτογραφίας ή βίντεο πληρώνεται από έναν θεατή. κάθε 50 προβολές - από την υπηρεσία Flirtymania

Συμμετοχή των χρηστών

Μοιραστείτε έναν σύνδεσμο για το Flirtymania στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιεύστε τον στον ιστότοπό σας ή στείλτε στους φίλους σας για να λάβετε ενδιαφέρον από τις αγορές αυτών που έχετε εμπλακεί.

{{alt_posts-mobile}}

Όσο πιο διαφορετικές είναι οι θέσεις σας, τόσο μεγαλύτερο είναι το εισόδημά σας

Τώρα προωθούμε ενεργά δημοσιεύσεις σχετικά με το χιούμορ, το cosplay και το anime, τα κορίτσια, τα αθλήματα, το μαγείρεμα, τα κόμικς και τα σχέδια.

Πού να αναζητήσετε θέσεις

Δημοσιεύστε στιγμές από τη ζωή σας ή επιλέξτε μια υπηρεσία με άλλο περιεχόμενο (Instagram, Facebook, Pinterest, Flickr, YouTube, VK, Yandex) και μεταφορτώστε την στην πλατφόρμα μας!

{{alt_posts}}
{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Εύκολο να αποσύρει τα χρήματα

Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 30 $. Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ή λάβετε τιμολόγιο για ανάληψη χρημάτων.

Πληρωμές χωρίς αντιστροφές χρεώσεων. Κερδίστε το 100% του εισοδήματός σας και αφήστε τους κινδύνους επιστροφής χρημάτων στη Flirtymania

Μην πιστεύετε ότι είναι τόσο εύκολο;
Ελέγξτε το και κερδίστε σήμερα!